traži se

Dario Bikić otišao na biciklu u nepoznatom pravcu

dario bikic
Nestali.hr
30.07.2013.
u 15:07

Dvadesetogodišnji mladić udaljio se iz obiteljske kuće u Prgometu u subotu u jutarnjim satima

Dvadesetogodišnji Dario Bikić udaljio se iz obiteljske kuće u Prgometu u subotu, 27.srpnja 2013. u jutarnjim satima. Otišao je u nepoznatom pravcu, biciklom nepoznate marke i boje te mu se izgubio svaki trag.

Visok je 200 centimetara, slabije tjelesne građe, crne kratke kose, tamnoplavih očiju. U trenutku odlaska od kuće bio je odjeven u sivo-crveno-crnu majicu kratkih rukava i crne hlače dužine do koljena, dok je na nogama imao crne japanke Nike.

Policija moli građane, ako primijete nestalu osobu ili imaju saznanja o tome gdje bi se mogla nalaziti, da ih o tome bez odgode obavijeste pozivom na broj telefona 192.

>>Jeste li ga vidjeli? Nestao 22-godišnji Ivan Ćosić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije